Negredo'da son dakika

Beşiktaş’ın İspanyol golcüsü Alvaro Negredo, Birleşik Arap Emirlikleri’nden gelen teklif sonrasında yönetimden düşünmek için süre istedi.

Beşiktaş’ın İspanyol golcüsü Alvaro Negredo, Birleşik Arap Emirlikleri’nden gelen teklif sonrasında yönetimden düşünmek için süre istedi. Yaz transfer döneminde Avrupa’dan birçok takım ile görüşmesine rağmen ekonomik nedenlerle transferi gerçekleşmeyen golcü oyuncu, takımda kalmış ve son haftalarda oynadığı futbolla dikkat çekmişti.

Beşiktaş, Alvaro Negredo‘yu satacak mı ?

Hafta başında Al Nasr kulübünün golcü futbolcuyu transfer edeceği haberleri gündeme bomba gibi düştü. 2 Ekim’de transfer tahtasının kapanacağı Birleşik Arap Emirlikleri yetkilileri, Siyah-beyazlılarla pazarlık masasına oturdu. Sabah’ta yer alan habere göre ilk etapta 1 milyon Euro’luk teklifi kabul görmeyen Al Nasr Kulübü yetkilileri bu tekliflerini 1.5 milyon Euro seviyesine çıkardı. Golcü oyuncu teklifi kabul ederse Siyah-beyazlılar, oyuncunun 4.3 milyon Euro’luk maaşından kurtulmanın yanı sıra 1.5 milyon Euro’yu da kasasına koyacak.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI