Negredo'dan Beşiktaş Paylaşımı

Beşiktaş'ın 2017 yılında İspanyol ekibi Valencia'dan transfer ettiği Alvaro Negredo, daha sonra siyah beyazlı kulüpten Al-Nasr'ın yolunu tutmuştu.

Beşiktaş'ın 2017 yılında İspanyol ekibi Valencia'dan transfer ettiği Alvaro Negredo, daha sonra siyah beyazlı kulüpten Al-Nasr'ın yolunu tutmuştu. Corona virüsü arasında bireysel çalışmalara devam eden Negredo'nun Beşiktaş tişörtü dikkat çekti.

Bir dönem Beşiktaş forması giyen İspanyol golcü Alvaro Negredo, eski takımını unutamıyor.

Kariyerini Birleşik Arap Emirlikleri takımalarından Al Nasr'da sürdüren 34 yaşındaki tecrübeli futbolcu, corona virüsü salgını nedeniyle lige verilen arada formda kalmak için antrenmanlara evinde devam ediyor.

Yıldız ismin sosyal medya hesabından paylaştığı son görselde, üzerinde Beşiktaş tişörtü olması dikkat çekti. Siyah-beyazlı taraftarlar da bu gönderiyi yorum yağmuruna tuttu.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI