Negredo'dan şampiyonluk sözleri

Beşiktaş'ın İspanyol futbolcusu Alvaro Negredo'dan çarpıcı açıklama

Beşiktaşlı Girişimci İş Adamları ve Kadınları Derneği’nin çıkardığı BEGİKAD dergisine açıklamalarda bulunan Alvaro Negredo bu sezon şampiyon olarak taraftarları sevindirmek istediklerini söyledi. BEGİKAD dergisinin ikinci sayısına konuşan Beşiktaş’ın golcü ismi Negredo hem geçen sezonu değerlendirdi hem de bu sezon hakkında konuştu. Geçtiğimiz sezon şampiyonluğu kaçırmaları hakkında konuşan İspanyol golcü, “İki yıl üst üste elde edilen şampiyonluğu üçüncüyle birleştirmek istedik fakat olmadı. Ancak Şampiyonlar Ligi performansımızla tüm ülkeye unutamayacakları bir mutluluk yaşattığımızı düşünüyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

Alvaro Negredo: İki tane kötü sakatlık geçirdim

Yaşadığı sakatlıkları talihsizlik olarak nitelendiren Negredo “Geride bıraktığımız sezon kendi adıma iki talihsiz sakatlık yaşadım. Yüzümdeki sakatlık nedeniyle maskeyle oynadım. Galatasaray maçından sonra da sezonu kapattım. Takımdan uzak kalmak elbette çok kötü. Dilerim bunlar tekrarlanmaz” dedi. Bu sezon için de değerlendirmelerde bulunan İspanyol golcü “Bu sezon mutlu sona ulaşarak, ligde üzdüğümüz taraftarlarımızı güldürebilmek için, her zamanki gibi büyük gayret göstereceğiz. Bize desteklerini vermeye devam etsinler.” sözleriyle şampiyonluğa olan inancını gösterdi.

Negredo:  Muhteşem bir taraftarımız var

Siyah beyazlı camia ve taraftarlar için de övgü dolu sözler söyleyen matador lakaplı futbolcu “Spor Toto Süper Lig çok önemli oyuncuların oynadığı bir lig. Beşiktaş ise bu ligin en büyük kulübü. Muhteşem bir taraftar kitlesine sahibiz. Bizi her maçta büyük bir sevgiyle ve coşkuyla destekliyorlar. Onlar her şeyin en iyisine layık” dedi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI