Negredo'dan transfer açıklaması

Beşiktaş’ın deplasmanda Erzurumspor’u 3-1 yendiği maça ilk 11’de başlayan ve bir gol atan Alvaro Negredo, Siyah-beyazlı kulüpteki geleceği hakkında konuştu.

Beşiktaş’ın deplasmanda Erzurumspor’u 3-1 yendiği maça ilk 11’de başlayan ve bir gol atan Alvaro Negredo, Siyah-beyazlı kulüpteki geleceği hakkında konuştu. Bütün yaz döneminde takımdan gönderilecek oyuncular listesinde ismi ilk sırada yer alan İspanyol forvet, LASK Linz maçında turu getiren golü attıktan sonra Erzurumspor maçında takıma adına bir gole imza attı.

Alvaro Negredo: Sezona iyi başladım umarım devam eder

Karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan golcü oyuncu, Beşiktaş’ta kalıp kalmayacağı ile ilgili olarak şunları ifade etti: “Gelecekte neler olacağını göreceğiz. Buna ben karar vermiyorum. Kulüp şu anda menajerimle irtibat halinde. Neler olacağını hep birlikte göreceğiz. Kendi performansımla ilgili bu sezona iyi başladım ve umarım böyle devam eder. Ailem ve arkadaşlarım bana destek oluyor”

İspanyol forvet, Erzurumspor galibiyeti hakkında da şunları dile getirdi: “İlk yarı çok kötü oynadık. Rakipte bundan dolayı motive oldu. 2. yarı farklı mantaliteyle sahaya çıktık. Kendi oyunumuzu oynadık ve galip geldik. Bu sezona iyi başladım umarım devamı gelir."

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI