Negredo'nun Yeni Takımı

Bir dönem Beşiktaş forması giyen Alvaro Negredo futbol hayatına İspanya'da devam edecek. Al Nasr ile bu sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan 34 yaşındaki Negredo, La Liga'ya çıkmaya hazırlanan Cadiz ile anlaşmaya vardı.

İspanyol golcü Alvaro Negredo'nun yeni takımı belli oldu. 2017-2018 ve bir sonraki sezonun ilk yarısında Beşiktaş forması giyen 34 yaşındaki oyuncunun Al Nasr ile sözleşmesi sona erdi. Negredo İspanya ikinci liginde lider durumda bulunan ve gelecek sezon La Liga'da mücadele etmeye hazırlanan Cadiz ile anlaşmaya vardı.

İspanyollar açıkladı

İspanyolların ünlü gazetesi AS'da yer alan habere göre Cadiz Başkanı Manuel Vizcaíno Al Nasr ile sözleşmesi biten Alvaro Negredo ile her konuda anlaşmaya vardı. 

Kariyerinde daha önce Rayo Vallecano, Real Madrid, Almeria, Sevilla, Manchester City, Valencia ve Middelesbrough formaları giyen golcü futbolcu transfer gerçekleşirse 5 yıl sonra ülkesine dönmüş olacak.

Bu sezon 11 gol attı

Al Nasr formasıyla bu sezon 26 karşılaşmaya çıkan Negredo 11 gol ve 4 asistlik performans sergiledi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI