Nihat Kahveci'den Sert tepki

Beşiktaşlı eski futbolcu Nihat Kahveci, Siyah-Beyazlı takımın Avrupa'ya veda etmesine tepki gösterdi.

Beşiktaşlı eski futbolcu Nihat Kahveci, Siyah-Beyazlı takımın Avrupa'ya veda etmesine tepki gösterdi.  

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda $ortekiz'in Rio Ave ekibine elenmesinin ardından Siyah-Beyazlı kulübün eski futbolcu Nihat Kahveci'den tepki paylaşımları geldi.

Nihat Kahveci sosyal medya hesabından şunları yazdı; 

''9 sene oldu bırakalı bazılarını görünce antrenman yapıp dönsem mi diyorum. Yazık gerçekten. Genele bakın son sene hariç diyelim arkadaşlar. 7 milyon dolar 2 senelik kontratım varken futbolu bıraktım. Yeni nesil iyi bilsin öyle yorumlasın. Türkiye'de tek Beşiktaş'ta oynadım. Barcelona, Liverpool, Milan, Porto say say bitmez onları yen, bugün yenil. Çok üzülüyorum gerçekten.

Üyke olarak bu gidişle Şampiyonlar Ligi için ön eleme oynayacağız. Ön eleme geçemiyoruz. Şampiyonlar Ligi'nde ligimizden takım göremeyebiliriz. Lütfen Avrupa maçlarını ciddiye alın.''

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI