Nihat Kahveci'den sürpriz evlilik kararı

Eski milli futbolcu Nihat Kahveci, 3 aydır birlikte olduğu manken Fulya Sever'le 19 Temmuz'da Roma'da evleneceğini açıkladı.

Eski milli futbolcu Nihat Kahveci, 3 aydır birlikte olduğu manken Fulya Sever'le 19 Temmuz'da Roma'da evleneceğini açıkladı.

Eski futbolcu Nihat Kahveci, ikinci kez nikah masasına oturacağının müjdesini verdi. 11 yıllık eşi Pınar Kaşgören'den 2014'te tek celsede boşanan Kahveci, yaklaşık 3 aydır birlikte olduğu eski manken Fulya Sever'le nikah masasına oturmaya karar verdi.

Önceki gün Nişantaşı'nda bir kafede görüntülenen ikili, keyifli halleriyle dikkat çekti. Objektifleri gülümseyerek selamlayan ünlü çiftten Kahveci, 3 gün sonra evleneceklerini açıkladı. Eski futbolcu, "İlk kez size açıklıyorum. 18 Temmuz'da Roma'ya gidiyoruz. 19 Temmuz'da da düğünümüz var" diye konuştu. İkilinin evlilik heyecanı ise yüzlerinden okunuyordu. Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Caner Erkin de oyuncu Şükran Ovalı'yla geçtiğimiz yıl Roma'da evlenmişti. 

Beşiktaş'ın ve Milli Takım'ın efsane isimlerinden Nihat Kahveci ile genç sevgilisi Fulya Sever, önce gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Mekandaki arka masalardan birinde Kahveci’yle koyu bir sohbete dalan 32 yaşındaki Sever, fotoğraflarının çekildiğini fark edince panikledi. Sever’in “Bizi çektiler” diye uyardığı Kahveci, mekan çalışanlarıyla muhabirlere haber yollayıp fotoğrafların silinmesini istedi.

Peki eski futbolcunun yanında görüntülenen Fulya Sever kimdir aslen nereli kaç yaşındadır ? İşte Fulya Sever'le ilgili bilinmeyenler...

FULYA SEVER KİMDİR ?
Fulya Sever, 1986 İstanbul doğumlu. Gürsoy Koleji ve Trakya Üniversitesi Gıda Mühendisliği mezunu. 2008 yılında Best Model Yarışması’na katılıyor. Sonrasında bir trafik kazası geçiriyor ve çok uzun süre ayağa kalkamıyor. Bu süreç içerisinde ailesinin açmış olduğu bir dernekte engelli çocuklara İngilizce ve bilgisayar dersleri veriyor. Sağlığına tam anlamı ile kavuştuğunda bu kez 2010 Miss Globe’a katılıyor. Önce Türkiye 1.si, arkasından 88 ülkenin katıldığı Kâinat Güzellik Yarışması’nda 4. oluyor. Daha sonra Barcelona, Londra ve Paris’te modellik yapıyor. Bu süreç içerisinde oyunculuk, sunuculuk ve spikerlik eğitimleri de alıyor. 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI