Nihat Özdemir'den Seyircili Maç Açıklaması

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Özdemir, şartların oluşması halinde Süper Lig'de son 3 haftayı seyircili oynatmak istediklerini açıkladı.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, 12 Haziran'da başlayacak Süper Lig hakkında ve gündeme dair açıklamalarda bulundu. Son 3 haftanın seyircili olabileceğini belirten Özdemir, "Temmuz'da eğer corona virüsün kaybolması durumunda, şartlar da izin verirse son 3 haftayı seyircili oynatma durumumuz olabilir. Ana hedefimiz seyircisiz ama şartlar izin verirse son 3 hafta seyircili olabilir." dedi.
Şampiyonluk ve küme düşme hattında kıyasıya bir rekabet olması sebebiyle tescil konusunun söz konusu olmadığının altını çizen Özdemir, "Bizim ligimizde hem şampiyonluk yarışında, hem de küme düşme hattında kıyasıya mücadele var. Dolayısıyla tescil gibi bir karar söz konusu değildi. Olmazsa olmazımız bu maçları tamamlayarak oynanması yönünde. O yolda gidiyoruz." ifadelerini kullandı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI