Nikola Vlasic imzayı attı

Beşiktaş'ın transfer gözdesi Nikola Vlasic, CSKA Moskova ile sözleşme imzaladı.

Beşiktaş'ın transferi için girişimlerde bulunduğu Hırvat 10 numara Nikola Vlasic, CSKA Moskova ile beş yıllık sözleşme imzaladı. CSKA Moskova'nın geçtiğimiz yaz Everton'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Hırvat futbolcu Nikola Vlasic'in adı, uzun bir süre boyunca Beşiktaş'ın transfer gündemini meşgul etmişti. Rus kulübü ise bugün yaptığı resmi açıklamayla bonservisine 15 milyon euroödediği 21 yaşındaki 10 numarayla beş yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu.

Nisan ayında yıldız futbolcunun geleceği hakkında basın mensuplarına bir açıklamada bulunan CSKA Başkanı Yevgeny Gimer, "Bana Nikola ile Beşiktaş'ın ilgilendiği söylendi. Beşiktaş, oyuncuyu istediği için şu anda bu konu hakkında daha fazla yorum yapmamam gerekiyor. Ne olacağını göreceğiz." ifadelerini kullanmıştı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI