N'Koudou'nun bileti kesildi

Beşiktaş'ta flaş Kevin N'Koudou kararı...

Beşiktaş'ta sezonun flaş ismi Kevin N'Koudou'yla ilgili çok konuşulacak bir karar alındı. Son oynanan Başakşehir maçında performansıyla eleştirilen başarılı futbolcunun bu hafta kesik yiyeceği iddia edildi. Kevin N'Koudou'yla ilgili alınan bu karar Beşiktaşlı taraftarları ikiye böldü.

Beşiktaş'ın sezon başında yollarını ayırmak için mesai harcadığı Kevin N'Koudou beklentilerin çok üstüne çıkarak bir anda takımın vazgeçilmezi haline gelmişti. Sergilediği performansla Beşiktaş'ın en önemli isimlerinden biri haline gelen Kevin N'Koudou, son maçta ise saç baş yoldurmuştu.

KRİTİK MAÇ ÖNCESİ KEVİN N'KOUDOU İDDİASI

Beşiktaş'ın konuk ettiği Başakşehir'e 1-0 mağlup olduğu maçta oldukça kötü bir görüntü sergileyen Kevin N'Koudou eleştirilerin odak noktası haline gelmişti. Öte yandan Beşiktaş'ın bu hafta karşılaşacağı İstanbulspor maçı öncesi Kevin N'Koudou'yla ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

TARAFTARLAR İKİYE BÖLÜNDÜ

Sabah'ın haberine göre Valerien Ismael, Kevin N'Koudou'yu bu hafta yedek soyunduracak. Maça Nathan Redmond ile başlamayı düşünen hoca, kaleyi de yeniden Ersin Destanoğlu'na verecek. Siyah-Beyazlılarda Kevin N'Koudou'yla ilgili verilen bu karar taraftarları ikiye böldü.

"BİR MAÇLIK PERFORMANSIYLA KESİK YEMEMELİYDİ"

Beşiktaşlıların bir bölümü, sezon başından beri takımı sırtlayan Kevin N'Koudou'nun bir maçlık performansıyla cezalandırılmaması gerektiğini söylerken, bir kısım ise oyuncuyla ilgili alınan kararın yerinde olduğunu vurguladı.

KEVİN N'KOUDOU'NUN BEŞİKTAŞ İSTATİSTİKLERİ

Bu sezon Beşiktaş formasıyla ligde 6 maça çıkan Kevin N'Koudou, 3 gollük katkı verdi. Sözleşmesinin son yılına giren 27 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri 4,2 milyon euro.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI