O yıldızı Beşiktaş kaptı... 5 yıllık imza

Beşiktaş genç yetenek Muhayer Oktay’ı renklerine kattı.

Beşiktaş'tan geleceğe büyük yatırım...

Bir yandan ikinci yarı öncesi kadrosunu güçlendirmeye çalışan Beşiktaş, bir yandan da gelecek vaat eden oyuncuların transferi için çalışmalarını sürdürüyor.

İşte bu doğrultuda Siyah- Beyazlılar’ın, Alman ekibi Fortuna Düsseldorf forması giyen 19 yaşındaki Muhayer Oktay’ı kadrosuna kattığı öğrenildi.

Fanatik Gazetesi'nden Orhan Yıldırım'ın haberine göre; Türkiye’den bazı takımların da talip olduğu Muhayer’i, teknik direktör Şenol Güneş’in çok beğendiği ve transferden sorumlu yöneticilerin Almanya’ya giderek mutlu sona ulaştığı ifade edildi. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek orta saha oyuncusu için henüz Fortuna’ya ne kadar bonservis bedeli ödeneceği bilinmiyor.

5 YILLIK İMZA ATACAK
Geleceğin en önemli futbolcularından biri olması beklenen Muhayer’in, perşembe günü İstanbul’a geleceği öğrenildi. Bu oyuncuyla yapılacak sağlık kontrollerinin ardından 5 yıllık sözleşme yapılacağı belirtildi.

Muhayer Oktay kimdir?

28 Nisan 1999 Almanya'da Hagen şehrinde dünyaya gelen Muhayer Oktay, futbola Essen altyapısında başladı. Daha sonra Bochum ve Düsseldorf altyapılarında eğitim alan Muhayer Oktay, Fortuna Düsseldorf II'de forma giyiyor.

19 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu Muhayer Oktay'ın transfermarkt değeri 75 bin Euro olarak gösteriliyor. Muhayer Oktay, Türkiye U-21 takımının da formasını giyiyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI