Oğuzhan için Fenerbahçe iddiası

Fenerbahçe'nin Oğuzhan Özyakup'un tranfseri için Beşiktaş'a teklif yapacağı iddia edildi.

Ara transfer döneminde kadrosuna Beşiktaş'tan Tolgay Arslan'ı katan Fenerbahçe ile ilgili çarpıcı bir iddia daha ortaya atıldı.

Takvim'de yer alan habere göre Kanarya'nın, Siyah-Beyazlı takımda zor günler geçiren Oğuzhan Özyakup'a imza attırabileceği öne sürüldü.

Peki Oğuzhan Özyakup Fenerbahçe'ye transfer olacak mı? Anlaşma sağlandı mı? Oğuzhan'ın sözleşmesi ne zaman bitiyor? İşte detaylar...

Devre arasında siyah beyazlı takımdan Tolgay Arslan'ı alan, Caner Erkin'e ise teklif yapan sarı lacivertliler, bu kez de kaptan Oğuzhan Özyakup'un transferi için harekete geçti. 

Resmi bir girişim yok

Henüz resmi bir girişim yapmayan Fenerbahçe yönetimi, Oğuzhan'ın yakın çevresi aracılığla temas sağlamış durumda... Resmi görüşme için öncelikle Beşiktaş'ın izni alınacak.

Sözleşmesi sorun yaratıyor

Alınan bilgilere göre bu sezon Beşiktaş'ta iyice gözden düşen ve taraftarlarla sık sık gerilim yaşayan milli futbolcu ayrılığa sıcak bakıyor. 

Ancak Oğuzhan'ın kısa süre önce uzatılan sözleşmesi sorun yaratabilir.

Yüksek bonservis talebi

Kaptan Oğuzhan'la 2022'ye kadar nikah tazeleyen siyah beyazlılar, taraftar tepkisinden de çekinerek yüksek bonservis bedeli belirleyebilir.

Bu nedenle bu iş, Tolgay'ın transferi kadar kolay olmayacak.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI