Oğuzhan Özyakup Feyenoord'a transfer oldu... İşte açıklaması

Beşiktaş'tan Feyenoord'a kiralıp giden Oğuzhan Özyakup, Hollanda'ya uçmadan önce transferi hakkında açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'tan Feyenoord'a kiralıp giden Oğuzhan Özyakup, Hollanda'ya uçmadan önce transferi hakkında açıklamalarda bulundu.


Beşiktaş'tan Feyenoord'a kiralanan Oğuzhan Özyakup, Hollanda'ya uçmadan önce transferi hakkında açıklamalarda bulundu. Oğuzhan Özyakup'un yaptığı açıklamadan satırbaşları şu şekilde:

"Başkan ve hocamız gitti. Benim de son zamanlardaki performansım tartışılır. Bunda benim de payım var. Önümüzde bir Avrupa Şampiyonası var. Hem oynamak, hem de daha huzurlu olmak için Feyenoord'a gidiyorum. İyi oynarsam Beşiktaş'a ileride bonservis kazandırabilirim ya da gelip yine burada oynayabilirim. İnşallah hayırlısı olur. Yarın sağlık kontrolünden sonra imzayı atacağım. Ufak görüşmeler oldu, Sergen Hocamıza teşekkür ediyorum benim hakkımdaki düşünceleri için ama ben çok kararlıydım. Şenol Güneş'e ve güvendiğim birkaç kişiye de danıştım bu kararı verirken. Türkiye'de Beşiktaş dışında bir takımda oynamayı düşünmedim."

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI