Oğuzhan Özyakup geliyor

Beşiktaş'ta Oğuzhan Özyakup tamamen iyileşti.

Beşiktaş’ta geçen hafta içinde gözünde yaşadığı problem nedeniyle son idmanlara katılamayan ve Malatyaspor maçı kadrosuna alınmayan Oğuzhan Özyakpup’un tamamen iyileştiği belirtildi. Bu akşam yapılacak çalışmaya katılacak yıldız oyuncunun çalışmalara katılacağı ve pazartesi günü Fenerbahçe ile oynanacak oynanacak derbi maçın kadrosunda yer alacağı ifade edildi.

Oğuzhan Özyakup ilk 11’e hasret

Siyah-beyazlı takımın kaptanı, Süper Lig’de 11 Kasım 2018 tarihinde oynanan Sivasspor maçında ilk 11’de başlamıştı. Oğuzhan, o tarihten itibaren ilk 11’de maçlara başlayamıyor. Orta alanda Dorukhan, Medel ve Atiba’nın yükselen performansından dolayı yıldız oyuncu burada forma şansını kaybetti. 10 numara pozisyonunda zaman zaman forma giyen yıldız oyuncu, Adem Ljajic’in yükselen performansının yanı sıra Kagawa’nın da gelişiyle bu mekvi içinde forma giymesi iyice zorlaştı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI