Oğuzhan Özyakup Geri Döndü

Beşiktaş, Süper Lig'in 10. haftasında 29 Kasım Pazar günü deplasmanda Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek.

Beşiktaş, Süper Lig'in 10. haftasında 29 Kasım Pazar günü deplasmanda Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. Siyah beyazlılarda daha önce koronavirüse yakalanan Oğuzhan Özyakup'un karantina süresi sona ermesi moralleri yükseltti. Cezalı duruma düşen Dorukhan Toköz'ün yokluğunda teknik direktör Sergen Yalçın'ın o bölgede çok fazla seçeneği yoktu. Karantinası sona eren Oğuzhan'ın dönüşü deneyimli teknik adamı rahatlattı.

Kartal, Süper Lig'in 10. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarına BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı çalışmayla devam etti.

Siyah-Beyazlı takımda, koronavirüs karantinası sona eren Oğuzhan Özyakup antrenmanın tamamında takımla çalıştı. 

Beşiktaş'ta, cezalı Dorukhan'ın olmayışı sebebiyle sıkıntıda olan teknik direktör Sergen Yalçın, Oğuzhan Özyakup'un dönmesiyle Fenerbahçe derbisi öncesi rahatladı. 

Derbi hazırlıkları 

Teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde yapılan antrenman kondisyon ve taktik çalışmasıydı. 1.5 saat süren antrenman sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve stretching çalışması ile başladı.

Pas, 5’e 2 ve dar alanda oyun kontrol pas çalışmaları sonrası taktik program uygulandı. Antrenman, yarım sahada oynanan çift devreli taktik maçının ardından yapılan şut çalışması ile sona erdi.

Öte yandan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, genel sekreter ve icra kurulu başkanı Ahmet Mesut Urgancılar ile sayman ve sosyal tesislerden sorumlu yönetim kurulu üyesi Berkan Gocay da antrenmanı takip etti.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI