Oğuzhan Özyakup'tan muhteşem gol (Video)

Hollanda Ligi Eredivisie'in 6.Haftasında Beşiktaşlı eski futbolcu Oğuzhan Özyakup, Fortuna Sittard forması ile ilk golünü Nec Nijmegen'a attı.

Hollanda Ligi Eredivisie'in 6.Haftasında Beşiktaşlı eski futbolcu Oğuzhan Özyakup, Fortuna Sittard forması ile ilk golünü Nec Nijmegen'a attı. Asist ise Burak Yılmaz'dan geldi.

Fortuna Sittard deplasmanda NEC Nijmegen ile karşılaşırken Oğuzhan Özyakup, 62. dakikada oyuna girip 71'de takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Karşılaşma Nec Nijmegen'de 90+5. dakikada Pedro Marques'in attığı golle 1-1 sona erdi.  Fortuna'da 80 dakikada oyuna giren Doğan Erdoğan 89. dakikada ikinci sarıdan kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.

Gol Oğuzhan Özyakup, asisti Burak Yılmaz

Oğuzhan Özyakup, Fortuna Sittard formasıyla çıktığı ilk maçta golünü atarken golün asistini ise Burak Yılmaz yaptı. Yılmaz bu sezon Fortuna Sittard ile üç kez gol sevinci yaşamıştı. 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI