Oğuzhan Özyakup'u İstiyorlar

Beşiktaş'ın orta saha oyuncusu Oğuzhan Özyakup, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını hollanda'nın Feyenoord takımında kiralık olarak geçirdi.

Beşiktaş'ın orta saha oyuncusu Oğuzhan Özyakup, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını Hollanda'nın Feyenoord takımında kiralık olarak geçirdi.

Beşiktaş'ta bir hayli eleştirilen Oğuzhan, Feyenoord'daki performansıyla hem Beşiktaşlıları hem de Feyenoordluları sevindirdi.

YÜZDE 72 'GELSİN' DEDİ

Hollanda'da düzenlenen bir ankete konu olan 28 yaşındaki orta saha oyuncusu için ilginç sonuçlar ortaya çıktı.

Yapılan ankete göre Feyenoord taraftarlarının yüzde 72.8'i Oğuzhan Özyakup'u yeniden takımlarında görmek istiyor. Yüzde 27.2 ise Hollanda kulübünün yeterli orta saha oyuncularına sahip olduğunu düşünüyor.

Oğuzhan Özyakup, Beşiktaş formasıyla bu sezon 4 resmi maça çıktı. 28 yaşındaki orta saha, bu maçlarda herhangi bir gol veya asist katkısı yapmadı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI