Olaylı Maç Beşiktaş'ın

Beşiktaş Sompo Japan, Eskişehir Basket'i deplasmanda devirdi

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi‘nin 14. haftasında Beşiktaş Sompo Japandeplasmanda konuk olduğu ligin dişli takımı Eskişehir Basket karşısında 87-78’lik skorla kazandı.

Bu sonuçla her iki takımda 10-4’lük dereceye geldi.

Maç içinde tribünlerde zaman zaman gergin anlar yaşanırken, özellikle son çeyrekte atılan ses bombası nedeniyle oyuna ara verildi ve Beşiktaş taraftarı yavaş yavaş salondan çıkartıldı.

Maça oldukça etkili başlayan Beşiktaş, özellikle yeni transferi Juan Palacios’un dominasyonu sayesinde farkı giderek açmaya başladı ve bu çeyrekte 12 sayılık avantaj yakaladı. İkinci çeyrekte DJ Strawberry’nin skora katkısıyla kontrolü elinde tutan siyah-beyazlılar, benchten gelen Kenan Sipahi’nin de verdiği enerjiyle soyunma odasına 55-45’lik avantajla gitti.

Çift hanelerle geriye düşmesine rağmen pes etmeyen Eskişehir, üçüncü çeyrekte alışık olduğumuz karakterini ortaya koyarken, farkı tek hanelere kadar çekti. Bu çeyrekte Beşiktaş’ı 11 sayıda tutan ev sahibi ekip, son çeyreğe girilirken 66-61’lik skorla farkı 5’e çekti.

Son çeyrekte Beşiktaş taraftarının attığı ses bombası nedeniyle maça bir süre ara verildi. Hakemler soyunma odasına giderken, Beşiktaş taraftarı salondan çıkartıldı. Eskişehir aranın ardından rüzgarı arkasına alırken son 5 dakikalık bölüme 75-73’le girdi ve farkı 2’ye çekti. Maçın son 2 dakikalık bölümüne girilirken Beşiktaş skoru 83-78 yaptı ve biraz olsun nefes aldı.

Kalan sürede kontrolü elinden bırakmayan siyah-beyazlılar kritik bir galibiyet aldı.

1. Periyot: 18-30
2. Periyot: 27-25
3. Periyot: 16-11
4. Periyot: 17-21


www.basketball.com.tr 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI