''Olmadı Kapatalım Gitsin Basketbol Şubesini!''

Basketbol Şube Eski Koordinatörü Hasan Bozkurter , basketbol şubesinde yaşananlar üzerine Kartalhaber.com'a çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Basketbol Şube Eski Koordinatörü Hasan Bozkurter , Basketbol şubesinde yaşananlar üzerine Kartalhaber.com'a çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Bozkurter Biyah-Beyazlı takımın kötü yönetildiğini belirterek, Beşiktaş Sompo Japan'ın Play Off ilk turunda Banvit'e elenmesinin ardından herkesin şapkasını önüne koyması çağrısında bulundu. 

Hasan Bozkurter, ''Basketbol şubesinde bir ilk yaşanmış, şube tarihinde ilk defa bir şube başkanı oyunculara paralarını almaları için ihtar çekmelerini akıl veriyor. Sen oyuncuya önce söz vereceksin sonra sözünü tutmayacaksın sonra sezonun en önemli döneminde oyunculara "Paranızı tahsil etmek için ihtar çekin diyeceksin. Buradan soruyorum kendisine; Sayın Cihat Kumuşoğlu şubeye cebinden ne kadar para verdi? Şubeye hangi sponsoru buldu ? Şubenin gelecek sezonki ana sponsorluk parasının tamamı bu sezon başında çekilip kullanıldı mı ? Bu 3 soruma bir basketbolu seven, kulübünü seven, bugünlerde basketbol şubesinde yaşanan inanılmaz gelişmelere üzülen bir Beşiktaşlı olarak cevap bekliyorum. Beşiktaş’ta yöneticilik hele ki şube başkanlığı yapmak bu kadar ucuz mu ? Geçen sezonlarda takıma söz verdiği için şahsı kredi çekip oyuncuya ödeme yapan şube başkanı kardeşimiz enayi miydi! 3 kupa aldığımız sezon ekstra kaynak yaratan gece gündüz takımla yatıp kalkan şube başkanı Şeref Yalçın enayi miydi? 
Sayın Kumuşoğlu'na şöyle izah edeyim; takım sporlarında başarı sadece saha içindeki çalışmayla gelmez. Başarı; yönetici desteğiyle, seyirci desteğiyle , maddi manevi motivasyonla gelir. Bakınız geçen sezon Ufuk Sarıca tek istediği şart  “gününde ödeme şartı” yerine getirildi ve başarı geldi. Bu sene takıma prim sözü veriliyor soyunma odasında dalga geçer gibi "Sezon sonunda öderiz" deniliyor. Maaşlar 2 - 3 ay gecikiyor, bu da yetmezmiş gibi "ihtar çekin paranızı alın" deniliyor. Sezonun en önemli yerinde moral ve motivasyon olarak yıpranmış takım yöneticiye olan güvensizliğinden antrenmana çıkmıyor. Tüm bunlar yaşanırken ortada yönetici yok, Ve sonra ilk turda eleniyorsun. Böyle kötü yönetilen bir takımın takımın elenmesi çok normal. 

Buradan Sayın başkan Fikret Orman'a sesleniyorum. Sayın Başkanım Fikret Orman amatör branşlarda gününde ödeme yapamayacaksak, sponsorluk gelirlerini bir sezon önceki borçlar için kullanacaksak, şube başkanı olarak atadığın yönetici şubeye sponsor , maddi kaynak yaratmayacaksa kapatalım gitsin amatör şubeleri. Ama unutmayın ki Beşiktaş sadece Futbol takımı değildir. BEŞİKTAŞ atletizm, boks , hentbol, voleybol , basketbol ve jimnastik branşlarıyla bir spor klübüdür."

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI