Önce Derbi Zaferi Sonra Transfer

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi...

Beşiktaş, Fenerbahçe derbisine bileniyor... Siyah-Beyazlılarda Teknik Direktör Sergen Yalçın, Başkan Ahmet Nur Çebi ile yapacağı transfer görüşmesini derbi maçı sonrasına bıraktı. 

Başakşehir galibiyeti sorasına Sergen Yalçın’ı tebrik eden Başkan Çebi, Sergen Yalçın’a “Kasım ayının  sonu geldi. Ocak ayında kimi alacağız, kimi göndereceğiz; bunun plan ve programını yapalım. Biz de çalışmaları hızlandıralım” dedi. Sergen Yalçın'ın cevabı ise, “Fenerbahçe maçını bir atlatalım. Sonra önümüzü daha rahat görürüz. Derbi galibiyeti almış takımın hocası olarak, daha fazla şey isteyebilirim” yanıtını verdi. 

Fotospor'un haberine göre; teknik direktör Sergen Yalçın’ın bu tepkisini ilgiyle karşılayan Başkan Çebi’nin, “Derbi galibiyetinden sonra dile benden ne dilersen” diye yanıt verdi. Fenerbahçe maçından galibiyetle ayrılınması durumunda Sergen Yalçın’ın özellikle 10 numara ve forvet transferleri için Başkan Çebi’nin kapısını çalacağı öğrenildi.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI