Önder Karaveli'den sürpriz karar

Beşiktaş sonrası bu sezon Adanaspor'da teknik direktörlük yapan Önder Karaveli için sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

Beşiktaş sonrası bu sezon Adanaspor'da teknik direktörlük yapan Önder Karaveli için sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Önder Karaveli'nin TFF 3. Lig ekiplerinden Karşıyaka'nın radarında olduğu öne sürüldü.

Eski Beşiktaş teknik direktörü Önder Karaveli'den sürpriz karar! Yeni takımı...

Beşiktaş'ın başında teknik direktör olarak 12 maça çıkan Önder Karaveli, son olarak Adanaspor'u çalıştırmıştı. Turuncu-Beyazlılarda da sadece 8 müsabakada görev alan Önder Karaveli, yaklaşık 6 aydır boştaydı.

Öte yandan Önder Karaveli için sürpriz bir haber geçildi. DHA'ya göre 49 yaşındaki teknik adam, TFF 3. Lig ekiplerinden Karşıyaka'nın gündeminde.

Erman Güraçar ile yollarını ayıracak olan Karşıyaka'nın Önder Karaveli'yi de listesine dahil ettiği bildirildi. Karaveli'nin yanı sıra Reha Erginer'in de bir diğer aday olduğu kaydedildi.

Karşıyaka'nın teknik direktör adayları arasında Reha Kapsal ve Mehmet Altıparmak'ın da olduğu belirtiliyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI