Önder Karaveli'nin 4 Şifresi

Beşiktaş Teknik Direktörü Önder Karaveli, oyuncularına futbol dersi verecek.

Beşiktaş Teknik Direktörü Önder Karaveli lige verilen 15 günlük arada önemli konu üzerinde duracak...  Gol öncesi pozisyonlar.

* Gol öncesi pozisyona girmek. 

Gol öncesi pozisyona girme konusunda Beşiktaş sorunlar yaşıyor. Karaveli’ye göre Alex Teixeira bu sorunu çözebilecek isim.

* Gol öncesi pozisyonlarda top kontrolü

Burada yine en önemli nokta Batshuayi’nin fizik kapasitesinin takımı orada tutmaya yetmemesi. Bu yüzden kontrol sıkıntı oluyor. Larin, Güven ve Kenan’da da bu özelliğin olmaması yüzünden Karaveli arada bu sorunu çözmeye çalışacak.

* Gol öncesi pozisyonlarda vuruş tercihleri. 

Beşiktaş gol pozisyonlarına giriyor… ancak bu pozisyonlar Karaveli’nin istediği kadar sık organize gelmiyor. Bu yüzden Karaveli pas tercihleri üzerinde özel çalışmalar yapacak.

* Gol öncesi pozisyonlarda karar verme

Karaveli’ye göre Beşiktaş’ın bu sezonki en büyük sıkıntısı karar verme… siyah-beyazlı oyuncular bu sezon doğru karar veremedikleri için pek çok gol pozisyonu kaçtı. Pek çok pozisyon kaleye geldi. Karaveli özellikle milli arada bu sorunu çözmeye çalışacak.

Fotospor

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI