Onur Bulut transferi için geri sayım

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi...

Son iki sezondur Kayserispor'la ortaya koyduğu istikrarlı görüntüyle dikkat çeken tecrübeli sağ bek Onur Bulut, Beşiktaş'ın yerli adaylar arasında liste başında yer alıyor. Kulübüyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Onur, Kayseri'yle yeni sözleşme  imzalamayacak. Kariyerine İstanbul'da devam etmeyi planlayan 28 yaşındaki futbolcuyu kısa sürede ikna etmeyi planlayan idareciler, Kayserispor'u da düşük bir bonservis bedeline ikna hem edip hem kulübünün para kazanmasını hem de oyuncunun ocakta Beşiktaş'a gelmesini sağlamayı amaçlıyor. 

Kaan Ayhan için limitler zorlanacak 

İtalya Serie A ekibi Sassuolo'ya transferinin ardından başta Beşiktaş olmak üzere birçok Türk kulübünün radarına giren Kaan Ayhan, Serie A ekibinden kopamamıştı. Tecrübeli stoper için birkaç kez girişimde bulunan, ancak olumlu dönüş alamayan yönetim, bu kez kararlı...

İdareciler, Kaan için ekonomik limitleri zorlayıp satın alma opsiyonlu ile kiralama formülüyle bu kez Sassuolo'yu ikna etmeyi amaçlıyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI