Orkan Çınar'a Uyarı

Beşiktaş Yönetiminden Orkan Çınar'a uyarı geldi.

 Beşiktaş'ın sezon başında Gaziantepspor'dan transfer ettiği ancak fazla forma şansı bulamaması nedeniyle devre arasında Atiker Konyaspor'a kiraladığı Orkan Çınar'ın son durumu endişe yaratıyor.
 

Orkan Çınar, Beşiktaş'a dönecek mi?

Orkan Çınar'a ilk ciddi uyarı geldi. İdarecilerin telefonla ulaştıkları genç oyuncuya, "Beşiktaş'ta ilk yarı forma bulman çok zor diye seni Konya'ya gönderdik. Orada çok iyi çalış ve fırsat bulduğun her maçta oynamaya çalış. Beşiktaş'a hazır olarak geri dönmezsen yine kiralık gidersin" dediği bildirildi.

Orkan Çınar, Konyaspor'da gol attı mı, asist yaptı mı?

Orkan Çınar bu sezon başında Gaziantepspor'dan 450 bin Euro bonservis bedeli ile Beşiktaş kadrosuna katıldı. Ocak ayına kadar sadece 4 maçta forma giyen genç oyuncu, kupada 1 gol ve 2 asist kaydetti. 22 yaşındaki kanat oyuncusu devre arası transfer döneminde Atiker Konyaspor'a kiralık gönderildi. Aradan geçen süreçte sadece 7 maça çıkabilen Orkan Çınar, Trabzonspor'a attığı tek golün dışında skora katkı sağlayamadı.

FutbolArena.com 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI