Orkun Kökçü'nün acı günü

Orkun Kökçü’nün Babaannesi Eşe Kökçü, Eskişehir’de Son Yolculuğuna Uğurlandı

🦅 19 Ekim 2025 - Pazar

Beşiktaş forması giyen milli futbolcu Orkun Kökçü’nün babaannesi Eşe Kökçü, Eskişehir’de düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.

Bir süredir kanser tedavisi gören 74 yaşındaki Eşe Kökçü, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Mahmut Sami Ramazanoğlu Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından, Kökçü’nün naaşı Asri Mezarlığı’na defnedildi.

Cenaze törenine milli futbolcu Orkun Kökçü, kardeşi, babası ve yakın akrabalarıyla birlikte katılarak taziyeleri kabul etti.

Törene, Beşiktaş Kulübü Başkanı Serdal Adalı da çelenk gönderdi.

Merhumeye Allah’tan rahmet, Orkun Kökçü ve ailesine başsağlığı diliyoruz.


#Beşiktaş #OrkunKökçü #EşeKökçü #Başsağlığı #BJK #BeşiktaşAilesi #SiyahBeyaz #KartalYüreği

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI