Orman'dan Çebi'ye sürpriz teklif

Beşiktaş'ta kongreye doğru ilginç gelişmeler yaşanıyor.

Beşiktaş’ta mayıs ayında yapılacak kongre sayılı günler kala Siyah-beyazlı camiada Ahmet Nur Çebi’nin başkanlığa aday olup olmayacağına merak ediyor. Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş’a başkan olmak istediğini kamuoyuna açıklayan Çebi, bunun içinde doğru zamanı beklediğini ifade etmişti.

Ahmet Nur Çebi’ye beraber çalışalım teklifi

Fanatik’te yer alan habere göre Başkan Fikret Orman, mayıstaki seçimde güçle bir liste oluşturmak için 6.5 yıldır beraber çalıştığı Çebi’ye sürpriz bir teklifte bulunacak. Siyah-beyazlı camiada birçok kongre üyesi de Ahmet Nur Çebi’nin aday olması için imza toplamaya başladı. Başkan Orman’ın önümüzdeki günlerde Beşiktaş ikinci eski başkanı ile bir araya gelerek “Yeniden birlikte çalışalım, yönetime gir” teklifi yapacağı öne sürüldü. Özellikle ekonomik anlamdaki ciddi sıkıntılara tek başına çare bulamayan Orman, Çebi ile bu ay içinde görüşüp, teklifini iletmeyi planlıyor.

Bazı yöneticilerle sorun yaşamıştı

Fikret Orman ile yaşanan sıkıntılı günlerde yaptığı çalışmalarla camianın takdirini kazanan Çebi, yönetim içinde bazı isimlerle sorunlar yaşayınca son yapılan kongrede yönetime girmemişti. Başkan Orman’ın Çebi’yi ikna edebilmek için yönetim kurulunda yer alacak 8 asil üyenin 5’ini belirleme yetkisini vereceği kaydedildi. Fikret Orman’ın bu önerisine, Çebi’nin nasıl bir cevap vereceği merak konusu.

Kimlerle sorun yaşadı

Beşiktaş’ta geçtiğimiz Eylül ayında yapılan olağanüstü seçim öncesi başkan yardımcısı Ahmet Nur Çebi’nin, Umut Güner ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nu yeni yönetimde istemediği öne sürülmüştü. Başkan Fikret Orman ise önlerinde 9 aylık kısa bir süreç olduğu için buna sıcak bakmamıştı. Sonrasında Çebi bu ikiliyle yeniden çalışmayacağını belirterek, son yönetimde yer almadı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI