Osipna'ya dev talip

Beşiktaş'ın tranfser listesindeki David Ospina'ya İtalya7dan teklif var.

Beşiktaş yönetiminin kaleci Fabri’nin Fulham’a transfer olmasının ardından kaleci arayışları kapsamında listenin ilk sırasında yer alan David Ospina’yı İtalya’dan talip çıktı. Napoli’nin Kolombiyalı kaleciyi transfer etmek için nabız yokladığı dile getirildi.

Napoli, David Ospina’yı listesine aldı

Sezon başlamadan önce iki kalecisinden Pepe Reina’yı Milan’a satan ve 28 yaşındaki Rafael’i de Sampdoria’ya gönderen İtalyan kulübü, kaleci arayışlarına başladı. Spazio Napoli internet sitesi Napoli’nin tecrübeli kaleciyi kadrosuna katmak istediğini okuyucularına aktardı.

Beşiktaş kiralamak istiyor ama …

Öte yandan Beşiktaş yönetimi de Kolombiyalı kaleciyi kiralamak için Arsenal Kulübü ile görüşse de istediği sonucu alamadı. İngiliz ekibinin 30 yaşındaki kaleciyi satmak istediği ve 5 milyon Euro bonservis bedeli istediği öne sürüldü


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI