Özel Haber... Beşiktaş'ın Uçağı Artık Yok!

Kartalhaber özel haberi... THY sponsorluktan çekildi, Beşiktaş uçağı artık yok.

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, geçtiğimiz yıl düzenlenen törenle Beşiktaş için hazırlanan özel uçağı Siyah-Beyazlı kulübe teslim etmişti. 18 Ekim'de gerçekleşen tören büyük yankı uyandırmıştı. 
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman da bundan böyle kulüp olarak yurtdışı maçlarına hazırlanan bu özel uçakla gideceği açıklamıştı.  
Başkan Orman geçtiğimiz Ocak ayındaki Mali Genel Kurulda,"Artık Beşiktaş'ın uçağı var" demiş ve kongre üyelerinin büyük alkışını almıştı. 
Avrupa kupalarında mücadele eden her takıma sponsor olan Türk Hava Yolları bu sezon Beşiktaş'la olan sponsorluğunu yenilemedi. 
Beşiktaş artık yurtdışında oynadığı maçlarda artık kulüp olarak için hazırlanan bu uçak yerine özel şirketlerden kiralanan uçaklarla seyahat etmek zorunda kalıyor. Bu aynı zamanda Beşiktaş'ın bütçesine artı bir yük getiriyor.  
Türk Hava Yolları, Beşiktaş'la olan sponsorluk anlaşmasını bu yıl yenilememesi Beşiktaşlı taraftarların da dikkatini çekti. 
Türkiye'de her kulübe destek olan THY'nin sponsorluktan çekilip uçağı kızağa almasının nedeni olarak ise Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın geçtiğimiz Haziran ayında  Fenerbahçe'nin basketbolda Turkish Airlines Euroleague'de şampiyon olmasının ardından yaptığı açıklama gösteriliyor. 
Fikret Orman 7 Haziran 2017 tarihinde Turkish Airlines Eurolegue için "Hırsızlık organizasyonu" ifadesini kullanmıştı. 

THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı'nın bu açıklamanın ardından Beşiktaş'la olan sponsorluk anlaşmasını askıya alma kararı aldığı belirtiliyor. 

Beşiktaş Monaco'ya BJK Uçağı Adana'ya 
Beşiktaş'ın Monaco'ya gittiği anlarda TC - JGF tescilli Beşiktaş Boeing saat 21.23'te TK 7263 tarifeli seferi ile Adana'dan Sabiha Gökçen'e hareket etti. Uçağın radardaki isminin hala Anadolu Jet (Beşiktaş JK livery) olması dikkat çekti.  
Kısaca Beşiktaş'a büyük prestij kazandıran uçak artık yok. Daha doğrusu var da yok! 
THY gibi dünya devinin sponsorluktan çekilmesinin ardından Beşiktaşlı tarftarlar Başkan Fikret Orman'a tepki gösterdi. taraftarlar sosyal medyada "Fikret Orman bazen gereksiz açıklamalarla kulübe zarar veriyor. Türk Hava Yolları Beşiktaş'ımıza büyük jest yaparak uçağı kulübümüzün hizmetine sunmuştu. Dünyanın 1 numaralı hava yolları sponsorumuzdu. Ne yazık ki artık uçağımız yok. Kulübümüz maddi yönden sıkıntılı günler yaşarken THY'nin sponsorluktan çekilmesi" yorumlarında bulundular. 
Beşiktaş kafilesi tam 1 yıl önce Napoli maçına böyle gitmişti (18 Ekim 2016)

Beşiktaş kafilesi 1 yıl sonra Monaco'ya bu açıkla indi (17 Ekim 2017) 




Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, geçtiğimiz 7 Haziran 2017 tarihinde Turkish Airlines Euroleague için neler söylemişti; 
"Ben Euroleague'e karşıyım hırsızlık organizasyonu. Takım gönderilmesine karşıyım. İspanyol şirket kurmuş kulüplere yüzde vermiş. Büyük sponsorlar var. Fazla para vereni alıyorlar. O kadar para harcayacağım, para İspanyol şirketin cebine girecek. Maçları yöneten de şirketin para verdiği hakem. Darüşşafaka Doğuş'u Real Madrid karşısında yediler mesela. Real Madrid, CSKA para harcıyor oraya ama bence geri zekalılık. Biz Real Madrid değiliz. Rus patron da nereden geldiği belli olmayan parayı harcıyor. Fenerbahçe'nin şampiyonluğu tabii ki çok değerlidir ama kulüp olarak tamamen zarar ediyorsunuz buna karşıyım."

Kartalhaber Özel Haberi 
"Almayın" demiyoruz, "Çalmayın" diyoruz... 

Beşiktaş'ın uçağı böyle hazırlanmıştı (Video) 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI