Özel olarak hazırlandı!

Beşiktaş, ilk maçta 0-0 berabere kaldığı Ankaragücü karşısında final biletini almayı hedefliyor.

Beşiktaş, kötü bir sezon geçirerek Avrupa ve ligde hayal kırıklığı yaşadı. Ancak gözler şimdi Türkiye Kupası'nda. Siyah-Beyazlılar, Ankaragücü ile oynayacakları yarı final rövanş maçında final bileti almak için sahaya çıkacak. Genç golcüleri Semih Kılıçsoy, takımının kozlarından biri olacak.

Beşiktaş'ın, Ankaragücü karşısındaki kozu Semih Kılıçsoy!

Siyah-Beyazlılar, zorlu bir sezon geçiriyor. Avrupa ve ligde istedikleri sonuçları alamadılar. Ancak Türkiye Kupası'nda hala umutları var. Bu akşam oynanacak yarı final rövanşında Ankaragücü'nü ağırlayacaklar.

Özel olarak hazırlandı

Beşiktaş, ilk maçta 0-0 berabere kaldığı Ankaragücü karşısında final biletini almayı hedefliyor. Teknik sorumlu Serdar Topraktepe, bu akşamki maç öncesinde genç yetenek Semih Kılıçsoy'a güveniyor. Semih, özel olarak hazırlanarak takımına galibiyeti getirmeyi amaçlıyor.

Fanatik 





EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI