Pancu onu önerdi

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Daniel Pancu'dan Beşiktaş'a teknik direktör önerisi

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Daniel Pancu'dan Siyah Beyazlılar'a teknik direktör önerisi geldi. "Kadıköy Panteri" lakaplı eski futbolcu, Rumen basınına verdiği röportajda Mircea ve oğlu Razvan Lucescu hakkında açıklamalarda bulundu (Yunus DİLBER / Fanatik Dış Haberler).

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Daniel Pancu, 2004/05 sezonunda Kadıköy'de Fenerbahçe'yle oynanan derbide Siyah Beyazlı kulübün tarihine geçmişti.

Kara Kartal'ın 4-3 kazandığı mücadelede Oscar Cordoba'nın kırmızı kart görmesi sonrası kaleye geçen Pancu, "Kadıköy Panteri" lakabını almıştı.

Şu sıralarda Rapid Bükreş'in teknik direktörlüğünü yapan 41 yaşındaki eski futbolcu, Rumen basınına çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Mircea ve oğlu Razvan Lucescu hakkında itiraflarda bulunan Pancu'nun Siyah Beyazlılar'a bir de önerisi oldu. İşte Pancu'nun o sözleri:

"Mircea Lucescu, projenin başlangıcından itibaren bizimle beraber. Eğer 2-3 yıla 1. lige yükselirsek bizimle çalışması mümkün. Onunla birlikte çalışmak bizim için büyük onur olur."

"Umarım Razvan, bir gün Beşiktaş'ı çalıştırır ancak şu anda PAOK'la ilgili büyük planları olduğunu düşünüyorum."

"Bir gün Türk vatandaşlığı almak ve İstanbul'da bir takımı çalıştırmak istiyorum. 2. ve 3. ligde yabancı hoca çalışamıyor. Ama pasaportla her şey mümkün."

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI