Partizan'a kıyak

Sırbistan Futbol Federasyonu Partizan'ın lig maçını erteledi.

Beşiktaş’ta Şenol Güneş’in UEFA Avrupa Ligi’nde gruplara kalabilmesi için play-off oynayacağı Partizan’ı yakından takip ettirdiği ifade edildi. Tecrübeli teknik adamın iki yardımcısı İlhan Mansız ve Miguel Peiro Montana’yı Partizan’ın oynadığı maçları izlettirdiği belirtildi.

Şenol Güneş’e rapor sunacaklar

İki yardımcı antrenörün 23 Ağustos’ta oynanacak karşılaşma öncesinde Sırp ekibi Partizan’ın UEFA Avrupa Ligi üçüncü ön elemesinde Nordsjaelland ile oynadığı iki karşılaşmayla ilgili rapor sunacakları kaydedildi.

Partizan’ın maçı ertelendi

Öte yandan Sırbistan Futbol Federasyonu, UEFA Avrupa Ligi’nde Beşiktaş ile karşılaşacak Partizan’ın yarın oynaması gereken Süper Lig maçının ertelendiğini açıkladı. Federasyondan yapılan açıklamada, Sırbistan Süper Lig’in 5. haftasında yarın oynanması planlanan Partizan-Rad kaşılaşması için iki kulübün erteleme talebinin kabul edildiği duyuruldu. Ertelenme gerekçesi olarak da Partizan’ın Avrupa Ligi grup aşamasında yer almasının ülke puanını önemli ölçüde artıracağı ve bunun tüm Sırp kulüplerinin faydasına olması gösterildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI