Pascal Nouma: Hakim Bana 'Gol At Dosyanı Kapatayım' Dedi

Pascal Nouma, "Bad Boys- Kötü Çocuklar" belgeselinin ilk oyuncusu oldu.

Fransız spor kanalı RMC Sport'un bu akşam gösterime giren ve futbolun yaramaz çocuklarını konu aldığı 3 bölümlü "Bad Boys- Kötü Çocuklar" belgeselinin ilk oyuncusu Pascal Nouma oldu. Pascal Nouma'nın Türkiye anılarını anlattığı röportajda Fransızların, eski Beşiktaşlı oyuncu için "Korkarak gittiği Türkiye'de süperstar, televizyon ve radyo ikonu oldu" tanımlamasını yapmaları dikkat çekti. Nouma ayrıca Türkiye'de hiç duyulmamış anılarını da anlattı.

Pascal Nouma, Fransız medya organı RMC Sport'un "Bad Boys" adlı 3 bölümlük belgeseli için Türkiye ve İstanbul anılarını anlattı. Geldiği ilk dönemde antrenmana geç kalmasının ardından o dönemin ünlü teknik direktörü Nevio Scala'yla bir ödül-ceza anlaşması yaptığını belirten Nouma, İtalyan teknik adamın bir gün takıma kimin sigara ve alkol kullandığını sorduğunu kendisinin de yalan söylememek adına, bir takım arkadaşıyla beraber el kaldırdığını vurguladı. 

"Korkuyordum, Türkiye'ye gelmek istemedim"

Türkiye'yi "Gece yarısı ekspresi" filminden dolayı yaşanan tartışmalarla o dönem daha fazla duyduğunu ve korktuğu için gitmek istemediğini belirten Pascal, "Lens'ten maaşımda indirim yapmalarını ama benim için önerilen bonservis bedelini kabul etmemelerini istedim ama onlar parayı reddemediler" ifadesini kullandı. 

Beşiktaşlı hakimden 'Gol at' uyarısı

Takımdaki sigara ve alkol kullanan arkadaşıyla bir gece kulübüne gittiğini ve orada 5 tane vodka-Red Bull içtiğini belirten Nouma, "Orada olmayan takım arkadaşlarımı da görmeye başladım. Kendimi kaybettiğimi biliyordum. Çıkışta beni paparazzi ordusu bekliyordu. Kavga çıktı, ben de kendimi karakolda ve nezarethanede buldum. Polisler parmaklıklar ardında benimle fotoğraf çektirdiler. Mahkemeye çıktığımda hakim Beşiktaşlıydı ve bana 'Bu hafta sonu gol at, dosyayı kapatalım. Yoksa hapise geri dönersin' dedi, hafta sonu golümü attım, dosya kapandı" şeklinde konuştu. 

Röportajın devamında Pascal Nouma'nın çok tepki çeken ve Beşiktaş'tan ayrılık sürecini başlatan Fenerbahçe maçındaki gol sevinci ve Survivor yarışmasına katılması da konu oldu. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI