Pazarlama Sponsor GETİRemedi!

Beşiktaş geçen sezon şampiyon olup bu sezon da sahada başarıdan başarıya koşarken sahadaki başarısını ne yazık ki masada kullanamıyor.

Beşiktaş geçen sezon şampiyon olup bu sezon da sahada başarıdan başarıya koşarken sahadaki başarısını ne yazık ki masada kullanamıyor. 

Geçen sezon içerisinde değişen pazarlama departmanı da bu duruma çare olmadı. 

Başkan Ahmet Nur Çebi geçen sezon uzun bir süre Pazarlama Genel Müdür Yardımcılığı koltuğuna kimseyi atamazken geçen sezon sonuna doğru tüm karşı görüşlere rağmen görevi Cenk Sümer'e vermişti. Pazarlamanın başına geçen Cenk Sümer hem bu koltuğu istiyor hem de Ümraniye'den kopmak istemiyordu. Ümraniye'de kalmak için Sergen Yalçın'ı baskı altına alan Cenk Sümer, hocanın da kararı başkana bırakmasının ardından tesislerden sürülmüştü. Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde yöneticilerin istemediği, tesis personelinin yaka silktiği Cenk Sümer'in elinde sadece pazarlama departmanı kaldı. 

RÜYASI BİTTİ

Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde olduğu dönemde Beşiktaş'ı takip eden basın mensupları ile çok içli dışlı olan ve gazetecilere verdiği bilgiler yüzünden yönetim kurulunun cephe aldığı belirtilen Cenk Sümer  Ümraniye' de de görevine devam etmek istiyordu. Başkan Ahmet Nur Çebi, geçen sezonun sonlarına doğru görüşmeye başladığı Ceyhun Kazancı ismini çok gizli tuttu. Kazancı'nın göreve başlaması da Sümer'i rüyadan uyandırdı. 

Ceyhun Kazancı göreve gelene kadar, yetkisi dahilinde olmamasına karşın Ümraniye operasyonuna karışan Sümer, göreve başlayan Kazancı'nın ardından Ümraniye ile tamamen koptu.

BÜYÜK SPONSOR KAÇTI 

Tüm bu olaylar sonrasında pazarlama departmanında da Cenk Sümer' in sorunları bitmedi. 

Yurtdışına açılan, sponsorluk ve reklama büyük bütçe ayıran Getir özellikle Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak Beşiktaş'a sponsor olmayı çok istiyordu. Ancak Cenk Sümer'in görüşmeleri 5 aya uzatması ve sponsordan ekstra istekleri nedeniyle Getir Beşiktaş'a sponsor olmaktan vazgeçti. Getir firması yetkililerinin Cenk Sümer'in profesyonellik dışı çizgisinden dolayı rahatsız oldukları iddia edildi.

KAYIP 13 MİLYON TL
Beşiktaş'ın bu durum yüzünden kaybının en az yıllık 12-13 Milyon TL. bandında olduğu kaydedildi. 

Cenk Sümer'in pazarlama departmanının başına geçtiğinden beri yeni bir marka sponsor getirememesi, yöneticilerin şubeleri için kendi sponsorlarını kendilerinin bulması yönetim kurulunda oldukça sıkıntı yarattığı ifade edildi. 

Durumun böyle devam etmesi halinde Sümer'in yerine Pazarlama Departmanı için daha profesyonel bir yapı düşünüldüğü öğrenildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI