''Pek'' tabi göre göre!

Aslıhan Elif Gürbüz yazdı...

"PEK" TABİ GÖRE GÖRE!

Maç öncesi Hoca'nın çıkardığı onbirin beğenilmemesi bir avantajdı tabi. Genelde Hoca'yı eleştirdiğimiz kadrolarda onun oyunu başka türlü gördüğü noktalardan galibiyet çıkarıyor Beşiktaş. Hoca'nın oyunu göremediği nokta ise çok nadir gelişiyor. Bu noktalara gelindiğinde ise söylenecek tek şey kalıyor, "Hoca ne yapsın?"

Oğuzhan'ın çoğu pozisyonda topu görememesi durumunda Hoca ne yapsın? Sözde "maç yorgunluğu" adı altında 15 dakika sonra sanki çok faydası varmış gibi zorunlu değişiklik yaptıran Lens'e Hoca ne yapsın? Sözleşme vs gibi zırvalarla bir tane bile adam geçemeyen Babel konusunda Hoca ne yapsın? Kaleciyle karşı karşıya kalıp sağa veya sola atamayıp bodoslama kalecinin üstüne topu gönderen Pektemek ise söz konusu Hoca ne yapsın?

Hoca birşey yapmasın! Yönetim Hoca'nın ihtiyacı olanı alsın sonra herkes işine baksın! Bu takımı iki kulvarda götürecek takımın yaş, yetenek ortalaması içler acısı iken kimse Hoca'dan şapkadan tavşan çıkarmasını beklemesin. Çünkü olmuyor. Bizimkisi bir aşk hikayesi diye ayakta duramayan Love ile bu takım ayakta kalamıyor. Mücadelesine laf yok ama yeteneği ile Beşiktaş'ın çok altında kalan Pektemek ile ancak onun kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyon gibi hayalleriyle karşı karşıya kalıp bir ötesine adım atamıyor Beşiktaş!

Geçen sene Leipzig deplasmanında rotasyon ile galibiyet alan takıma bakınca insanın içi sızlıyor. Olacak iş değil.

Son söz..

Vodafone Park'ta ne olursa olsun tribünde yenilmeyen Şanlı Beşiktaş Taraftarı umarım Belçika'daki sözde taraftar tarafımca futbol katilleri sayesinde sahada bir yenilgi almaz. Zira bu destek değil köstek olmaktır. Hayalleri olan takıma ihanettir. KENDİNİZE GELİN!

ASLIHAN ELİF GÜRBÜZ

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI