Pepe: Beşiktaş taraftarı gibisi yok

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Pepe, Beşiktay'ta hayalini gerçekleştirdiğini söyledi.


Beşiktaş’ın  Portekizli yıldızı Pepe, Siyah-beyazlı takımın taraftarlarının her zaman yanlarında olduğu için onlara teşekkür etti. Siyah-beyazlı kulübün sosyal medya hesaplarından yayınlanan videoda taraftarlarla ilgili bir soruya tecrübeli oyuncu, “Taraftarımız bizim için inanılmaz önemli. Çünkü maçlar içerisinde zor anlar oluyor ve zor kırılma anlarında onların desteği bize yardımcı oluyor. Her maçta bizi destekledikleri için onlara teşekkür ediyoruz” dedi.

Pepe: Beşiktaş’a gelerek hayalimi gerçekleştirdim

Bir taraftarın “Beşiktaş’a ilk geldiğinde ne hissetti ?” soruna Portekizli yıldız, “Beşiktaş’a gelerek bir hayalim gerçekleşti. Vodafone Park’taki o sıcak atmosferi hissetmek istiyordum. Hem de bu büyük Beşiktaş ailesinin bir parçası olmak istiyordum” cevabını verdi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI