Pepe neden ayrıldı? Pepe'den tokat gibi sözler

Pepe beşiktaş'tan alacaklarını alamadığı için ayrıldı. İşte perde arkası gelişmeler

Beşiktaş’ta alacaklarını alamadığı için kulübü TFF’ye şikayet eden ve Portekiz milli takımından sakat döndüğü için yaklaşık 1 aydır sahalardan uzak kalan Pepe’nin ayrılığının perde arkası netleşti. Yıldız oyuncunun son bir aydır takımdan ayrılmak istediği iddiaları konuşuluyordu.

Odasını boşalttı

Sabah yapılan çalışmadan sonra takım arkadaşları ile vedalaşan yıldız oyuncu, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’ndeki odasını da boşalttı. Pazartesi günü ayrılık kararın netleşmesi bekleniyor.

Pepe neden ayrıldı?

Beşiktaş'tan yaklaşık 6 aydan bu yana alacaklarını alamayan Pepe'nin futbolcu arkadaşlarına, "Verilen sözler tutulmuyor. Üstüne üstlük borcu yoktur yazısı istiyorlar. benim en çok üzüldüğüm böylesine büyük kitlere hitap eden Beşiktaş Kulübü'nün çok düşük maaşlarla evini geçindirmeyi çalışan persolene 3 aydır maaş ödeyememesi. maalesef bu insanlar zor durumda olmalarına rağmen seslerini çıkaramıyorlar" dediği öğrenildi. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI