Pepe: Tam 4 kez kandırıldım!

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Pepe, Trabzonspor maçında son kez Vodafone Park Stadı'ndaydı.

Beşiktaş’la olan sözleşmesini alacakları karşılığında fesheden ve dün Ümraniye’de takım arkadaşlarıyla vedalaşan Pepe, Trabzonspor maçını locada izledi. 

Dünyaca ünlü yıldız Ryan Babel’le birlikte mücadeleyi tribünden takip eden Pepe’nin kaçan pozisyonlarda oldukça heyecanlandığı görüldü.

Alacakları karşılığında sözleşmesini karşılıklı olarak fesheden Portekizli futbolcu, devre arasında serbest olarak başka bir takıma gidecek.

Yıldız oyuncunun adı Porto ve bazı Çin kulüpleriyle geçiyor.

Hayranlarının fotoğraf isteklerini geri çevirmeyen  Pepe, Portekizce bile bir taraftarın  "Neden Beşiktaş'tan ayrılıyorsun" sorusuna,

"Kulüpte büyük sıkıntılar yaşandığını hepiniz biliyorsunuz. ben sıkıntılarda kulübümün yanında olmak isterim ama başkan ve yöneticiler 4 kez söz vermelerine rağmen maaşımı yatırmadı. Ben geç almaya her zaman hazır olduğumu söyledim. Tam 4 defa kandırldım. Ancak verilen sözlerin yerine getirilmemesi ayrılığım en büyük nedeni oldu" dedi. 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI