Pepe Ve Caner Ne Olacak?

TFF'nin aldığı kararın sonucunda futbol severler tarafından sorulan 2 soru vardı. Pepe, Fenerbahçe'ye karşı forma giyebilecek mi ve Caner Erkin'in yerine kim oynayacak?

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu, Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında yarıda kalan olaylı derbi ile ilgili karar vermek üzere toplandı ve karşılaşmanın 57. dakikadan itibaren seyircisiz oynanma kararı alındı. TFF'nin aldığı kararın sonucunda futbol severler tarafından sorulan 2 soru vardı. Pepe, Fenerbahçe'ye karşı forma giyebilecek mi ve Caner Erkin'in yerine kim oynayacak?

İşte o soruların cevabı…

Pepe, Fenerbahçe’ye karşı forma giyebilecek mi?

Pepe maçın ilk yarısında kırmızı kart görmüş ve ligde oynanan Yeni Malatyaspor maçında forma giyememişti. Portekizli yıldız Fenerbahçe maçında da oynayamayacak.

Fenerbahçe Beşiktaş maçı için TFF Futbol Müsabaka Talimatı'nın 20. maddesine göre karar aldı. 20.maddede yer alan 'zorlayıcı sebeplerden' dalayı maçın tekrarına karar verildi.

Caner Erkin’in yerine kim oynayacak?

Normal şartlarda maçların aynı kadroyla devam etmesi gerekiyor. Ancak Caner Erkin, Yeni Malatyaspor ile oynanan lig maçında sakatlanıp sezonu kapattığı için karşılaşmada sahadaki yerini alamayacak bu durum sonucunda Beşiktaş’a bir oyuncu değiştirme hakkı tanınacak. 57 dakikalık oynanan süreçte Beşiktaş 2 oyuncu değişikliği hakkını kullanmış olmasına rağmen Caner Erkin’in değişikliği kalan 1 oyuncu değişikliği hakkını etkilemeyecek.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI