Pepe'den transfer yanıtı

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Pepe, ''Para için Beşiktaş'tan ayrılmam'' dedi.

Beşiktaş’ın sezon başında kadrosuna kattığı Pepe için transfer iddiaları gelmeye devam ederken Portekizli oyuncu, Siyah-beyazlı kulüpteki geleceği hakkında açıklamalarda bulundu. Ülkesinin milli takımı ile Rusya’da Dünya Kupası’nda mücadele eden tecrübeli oyuncuya, Çin, Katar ve Suudi Arabistan ekiplerinin ilgisi sürüyor.

Yıllık 7.5 milyon Euro önerildi

Sezonun bittiği andan itibaren menajerler tarafından kulübe teklifler gelmeye başladı. Menajerlerin en son Portekizli yıldız için 7.5 milyon Euro ve Beşiktaş için de 14 milyon Euro bonservis önerisi getirdi.

Pepe’nin yanıtı 

Beşiktaşlı yöneticilerin temas kurduğu oyuncunun onlara “Kulüp beni kadroda düşünmüyorsa takımdan ayrılırım. Ancak para için kesinlikle Çin veya Arabistan’a gitmeyeceğim” şeklinde konuştuğu dile getirildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI