Pepe'ye yeni teklif

Pepe'ye Katarlıların talip olduğu belirtildi.

Beşiktaş’ın devre arasında teklif gelmesi halinde takımdan ayrılmasına izin vermeyi düşündüğü Portekiz yıldız Pepe için Katar ekiplerinden Al Gharafa’nın teklif yapmaya hazırlandığı ile sürüldü. Siyah-beyazlı yönetimde takımda şu anda 5 milyon Euro civarında kazanan Portekizli yıldızın ekonomik maliyetinden kurtulmak için bu transfere sıcak bakıyor.

Pepe, Beşiktaş’tan ayrılacak mı ?

İngiliz ve Portekiz ekiplerinin radarında yer alan tecrübeli yıldız için son iddia Katar’dan geldi. Katar Ligi’nde 6. sırada yer alan Al Gharafa takımının menajerler kanalıyla kulübe teklif yaptığı iddia edildi. Katar ekibinde Portekizli yıldız Amado da forma giyiyor.

Fikret Orman’dan yeşil ışık

Öte yandan hafta başında Başkan Fikret Orman da katıldığı bir programda Portekizli yıldızın devre arasında ayrılıp ayrılmayacağına yönelik bir soruya ise şu cevabı vermişti: “Şu anda Pepe’nin sezon sonuna kadar sözleşmesi var. Bir teklif gelirse bizim açımızdan hiç sakıncası yok, gidebilir. Gitmezse de sezon sonuna kadar topunu oynayacak.”

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI