Pepijn Linders, Beşiktaş'a sıcak yaptı

Beşiktaş'ın Yeni Teknik Direktör Adayı: Pepijn Linders


Hollandalı Teknik Adamın Beşiktaş İle Görüşmeye Hazır Olduğu Belirtildi

Beşiktaş'ın teknik direktör arayışı devam ederken, Liverpool'un yardımcı antrenörü Pepijn Linders'in adı ön plana çıkıyor. Sezon sonunda Liverpool'dan ayrılacak olan Hollandalı teknik adam, kariyerine 1. adam olarak devam etmek istiyor. Linders, Beşiktaş'ın ilk ilgisine olumlu yaklaştı ve görüşmeye hazır olduğunu belirtti.

Ajax da Linders'i Teknik Adam Olarak Listesine Aldı

41 yaşındaki antrenörün adı ayrıca Ajax'ın da listesinde yer alıyor. Pepijn Linders'in Beşiktaş ile görüşmeye hazır olduğu belirtilirken, Ajax da kendisini teknik adam olarak düşünüyor.

Van Bronckhorst Tekrar Kartal'ın Gündeminde

Beşiktaş'ın teknik direktör adayları arasında Giovanni van Bronckhorst da yeniden listeye dahil edildi. Ancak, geçmişte anlaşma sağlanamaması nedeniyle durum belirsizliğini koruyor.

Kariyerine 20 Yaşında Başladı

Pepijn Linders, kariyerine 20 yaşında PSV altyapısında çalışma antrenörü olarak başladı. Porto ve Liverpool gibi önemli kulüplerde çalışmalar yapan Hollandalı teknik adam, şimdi kendi başına bir takımı yönetmek istiyor. 

Sabah 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI