Perde arkası... Babel'in ayrılmasına neden olan olay

Ryan Babel'in ayrılmasında teknik direktör Şenol Güneş'le yaşadığı gerginlik büyük rol oynadı.

Beşiktaş’ta Antalya kampının bittiği gün sürpriz bir şekilde Fulham ile anlaşmaya varan Ryan Babel’in Siyah-beyazlı kulüpten ayrılmasının perde arkası netleşmeye başladı. Sezon başından beri yönetimin sözleşme uzatmak için yapığı görüşmelerde anlaşmaya ikna edemediği Hollandalı yıldız, pazar akşamı yönetime ‘Fulham ile anlaştım. Ayrılmak istiyorum’ mesajını verdi.

Pazarlıklar hızla tamamlandı

Babel’den gelen bu talep sonrasında İngiliz kulübü yöneticileri ile yapılan görüşmeler sonunda Hollandalı oyuncu, 6 aylığına 2 milyon Euro’ya Fulham’a gönderildi.

Şenol Güneş ile Ryan Babel arasındaki diyalog

Türkiye gazetesinde yer alan habere göre Babel’in ayrılık kararı almasında Şenol Güneş ile yaşadığı bir diyalog yatıyor. Sezonun ilk yarısında sözleşmesini uzatmak isteyen ve 3 milyon Euro yıllık ücret talep eden Babel, olumsuz cevap alınca sahada beklenen performansı göstermemişti. Başakşehir maçının devre arasında Teknik Direktör Şenol Güneş’le tartışma yaşayan Babel, kulüpte satılacaklar listesine konmuştu.

Antalya kampında yaşananlar

Öte yandan yönetimin kalması yönünde ikna edemediği Hollandalı yıldız için Şenol Güneş de kulübün dışında kendisinin de görüştüğünü basın toplantısına medyaya açıklamıştı. Güneş, görüşmede yıldız futbolcuya “Eğer yüzde 100 performansını veremeyeceksen hiç vakit kaybetme, git” dedi. Ryan Babel ise performansının finansal talepleriyle orantılı olduğunu söyleyince tansiyon tekrar yükseldi. Hollandalı oyuncunun cevabıyla ipleri atan Şenol Güneş, yönetime Babel’in gönderilmesi konusunda rapor verdi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI