Perde Arkası... Victor Ruiz'de Neler Yaşandı?

İşte Victor Ruiz olayının perde arkası...

Süper Lig'de pazar günü oynanacak Fenerbahçe derbisi öncesi Beşiktaş'ta bugün şok gelişme yaşandı. İspanyol savunma oyuncusu Victor Ruiz, kaleci Karius gibi 7 aydır parasını alamadığını yönetimden talep etti.
Ancak yönetim, o dönemde futbol oynanmadığına dikkat çekerek İspanyol savunmacının talebini reddetti. Bunun üzerine Vitor Ruiz "Alacaklarımı vermezseniz sözleşmemi feshederim" resti çekti. 

Beşiktaş konuyu FIFA'ya taşıyacak

Milliyet'in haberine göre, Siyah-beyazlı kulübün yönetimi de "İstiyorsa feshedebilirsin" karşılığını verdi. Siyah-beyazlı kulüpten yıllık 1.8 milyon euro garanti para alan Ruiz sözleşmesini feshetme yoluna gitti. Beşiktaş konuyu FIFA'ya taşıma kararı aldı.

Beşiktaş macerası sezon tamamlanmadan biten 31 yaşındaki futbolcu Fenerbahçe derbisinde de takımdaki yerini alamayacak. Dev maçta savunmanın göbeğinde Roco-Vida ikilisinin forma giymesi bekleniyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI