Pjanic, Beşiktaş'a geri mi dönüyor?

Beşiktaş için flaş transfer iddiası... Miralem siyah-beyazlı kulübe geri mi dönüyor?

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'a geçen sezon yaz transfer döneminin son saatlerinde imza atan Barcelona'nın Boşnak yıldızı Miralem Pjanic'in, 1 sene daha Beşiktaş'ta oynamak istediğini menajer aracılığıyla Katalan kulübüne ilettiği iddia edildi. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, "Son dakika Pjanic gibi fırsat transferi yapabiliriz" demişti.


Barcelona ile 2 yıl daha sözleşmesi bulunan 32 yaşındaki orta saha oyuncusu Beşiktaş formasıyla Süper Lig'de 20 maça çıkmış ve 2 asist yapmıştı. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ise 3 maçta 2 asist yapan yıldız isim toplam 26 resmi maçta formasını giydiği Beşiktaş'ta gol sevinci yaşayamadı.

Barcelona Teknik Direktörü Xavi, geçtiğimiz günlerde Pjanic'in sezon planlarında yer almadığını açıklamıştı. La Liga ekibi 2020 yazında 60 milyon euro bonservis ödeyerek Juventus'tan transfer ettiği futbolcusunu bu sezon da kiralamak istiyor.


Pjanic'in Beşiktaş'la yeniden anılması taraftarı heyecanlandırdı... Twitter'da "Pjanic Batshuayi gibi değil. Geçen sene takımın ne kadar kötü olduğunu hepimiz biliyoruz. Eğer gelirse, sadece Weghorts'a değil Ghezzal'a da gol attırır, bu sistemde asist kralı olur." gibi paylaşımlar yapıldı.

"Geçen sezon Beşiktaş'ta ne bir sistem ne bir planlama vardı karmaşık bir futbol ortamının içinde Pjanic ne yapabilir? Bence ikinci bir şans verilmeli doğru sistem ve futbol oynamayı kafasına koymuş bir Pjanic ligin içinden geçer Torreira'nın falan esamesi okunmaz."

Türkiye

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI