Pjanic İstanbul'da

Beşiktaş'ın süper transferi Miralem Pjanic İstanbul'a geldi.

Beşiktaş'ın süper transferi Miralem Pjanic İstanbul'a geldi. Pjanic'i taşıyan özel uçak saat 22:00'da Atatürk Havalimanı Terminali'ne indi. Beşiktaş'ın nefes kesen bir operasyonla Barcelona'dan kadrosuna kattığı dünyaca ünlü orta saha oyuncusu Miralem Pjanic, İstanbul'a geldi. Beşiktaşlı taraftarlar, ülkesinin milli takımından dönen Miralem Pjanic'i havalimanında coşkulu şekilde karşıladı ve Boşnak yıldıza Siyah Beyaz renkli tespih hediye etti.

Beşiktaş'ın baş döndüren bir trafiğin ardından yarım günlük operasyonla kadrosuna kattığı Miralem Pjanic'e coşkulu karşılama...


Resmi imzayı atmasının ardından ülkesinin milli takım kampına katılan ve maçların sona ermesinin ardından İstanbul'a gelen Boşnak yıldız, saat 22:00 sıralarında Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne geldi. 

Bosna Hersek Milli Takımı ile Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde mücadele eden 31 yaşındaki orta saha oyuncusunu havalimanında 200'e yakın taraftar karşıladı. 

Taraftarların tezahüratları karşısında 'Kartal' işareti yapan Pjanic, Beşiktaş atkısı açtı.

Taraftarların Siyah Beyaz renkli tespih hediye ettiği Bosnalı yıldız futbolcu daha sonra kendisini bekleyen araçla alandan ayrıldı.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI