Pjanic'e Büyük Tepki

Beşiktaş'ta forma giyen Boşnak futbolcu Miralem Pjanic, ülkesinin 2022 Dünya Kupası elemelerinde Finlandiya ile oynadığı karşılaşmada oyundan alınırken tribünler tarafından protesto edilmişti.

Son dakika Beşiktaş haberleri... Beşiktaş'ta forma giyen Boşnak futbolcu Miralem Pjanic, ülkesinin 2022 Dünya Kupası elemelerinde Finlandiya ile oynadığı karşılaşmada oyundan alınırken tribünler tarafından protesto edilmişti. Yıldız ismin maçtan önce çekildiği iddia edilen görüntüleri sonrası tepkilerin dozu bir kat daha arttı. İşte ayrıntılar... 

Bu sezon Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Miralem Pjanic, ülkesinde hedef tahtası halinde geldi.

2022 Dünya Kupası elemeleri kapsamında Bosna Hersek'in Finlandiya'ya 3-1 yenilerek organizasyona katılma şansını yitirdiği karşılaşmada oyundan alınırken tribünler tarafından ıslıklanan Miralem Pjanic'e tepkiler dinmiyor.

Boşnak basınından Klix adlı site, yıldız ismin maçtan bir gün önce çekildiği iddia edilen, nargile içme fotoğraflarını yayınladı. Pjanic'in üzerinde milli takım eşofmanlarının olması da dikkat çekti.


Tecrübeli futbolcunun maçtan önce Saraybosna'da sportmenlik dışı eğlendiği vurgulanarak bir videosu yayınlandı.

Miralem Pjanic, Bosna Hersek formasıyla toplamda 103 maça çıkarken 17 de gol kaydetti.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI