Portekiz medyasından Al Musrati iddiası

Beşiktaş'ın umut bağladığı oyunculardan biri olan Al-Musrati, Fenerbahçe derbisinde gördüğü kırmızı kart sonrası çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Beşiktaş'ın umut bağladığı oyunculardan biri olan Al-Musrati, Fenerbahçe derbisinde gördüğü kırmızı kart sonrası çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. 

Takımın yenilgisiyle birlikte eleştirilerin odağı haline gelen Libyalı futbolcu, maçın ardından soyunma odasına gitmişti. Ancak iddialara göre, soyunma odasında eski takım arkadaşlarıyla iletişime geçtiği belirtiliyor. 


Özellikle Portekiz basınında yer alan haberlerde, Benfica maçı öncesinde Al-Musrati'nin Braga'daki eski arkadaşlarına başarılar dilediği ve Atina'nın jestini yaptığı aktarılıyor. Bununla birlikte, Al-Musrati'nin geçmişte sakatlık yaşadığı için Panathinaikos ile oynanan Şampiyonlar Ligi play-off maçında forma giyemediği ve Braga'nın devler ligine kalmasını kutlayan takım arkadaşlarıyla duygusal anlar yaşadığı belirtiliyor. 

Al Musratti kırmızı kart sonrası sosyal medya hesabından takım arkadaşlarına ve taraftara özür dilemiş, hareketinin kasten olmadığını ve telafi etmek için çaba göstereceğini belirtmişti. 

Beşiktaş Kulübü ise bu süreçte yaşananları sert bir dille eleştirerek, söz konusu iddialarla ilgili hukuki adımlar atacaklarını açıklamıştır. 

Kaynak: Fotospor






EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI