Portekiz Medyasından Beşiktaş'a Övgü

Portekiz medyası Beşiktaş'kın Porto'yu deplasmanda 3-1 yermesine geniş yer ayırdı

Beşiktaş, Porto’nun serisini bitirdi

Puplico spor internet sitesi Porto’nun Portekiz Ligi’nde 5 maçtır kaybetmediğini hatırlatarak bu serinin Beşiktaş tarafından sonlandırıldığını yazdı. Siteni haberinde şu ifadeler yer aldı:  “Porto kendi ligimizde çok iyi gidiyordu. Türkiye’nin şampiyonu karşısında sahada tutunamadı. Drago Stadı’nda Türkler çok rahat bir zafer kazandı. Porto’nun da gol yememe serisi burada bitti”

Record: Kartal’ın gücü Ejderha’yı yendi

Portekiz’in ünlü spor gazetesi Record da haberinde Siyah-beyazlı takımın Porto karşısında haklı bir galibiyet aldığına vurgu yaptı. Gazete haberi manşetine “Kartal’ın gücü Ejderha’yı yendi, adeta yok etti. Ejderha yetersiz kaldı ve teslim oldu.” olarak taşıdı.

Abola, Beşiktaş haklı galibiyet aldı

A Bola gazetesi de haberinde Beşiktaş’ın Porto karşısında oldukça iyi oynadığını  ve haklı bir galibiyet elde ettiğini okuyucularına aktardı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI