Porto'dan Aboubakar açıklaması

Porto Kulübü Başkanı Pinto Da Costa, beşiktaş'ın istediği vincent Aboubakar'ın transferiyle ilgili açıklama yaptı.

Beşiktaş’ın yeni sezon öncesinde golcü adayları arasında ilk sırada yer alan Vincent Aboubakar konusunda Porto’dan yeni açıklama geldi. Siyah-beyazlı yönetim, bir aydan beri eski golcüsünü kiralamak için şu ana kadar yaptığı girişimlerden istediği sonucu alamadı.

Beşiktaş, Aboubakar'ı istiyor 

Portekiz ekibinin, golcü oyuncuyu satmayı ilk hedef olarak belirlediği için Beşiktaş’ın kiralama teklifine şu ana kadar olumlu cevap vermedi. Siyah-beyazlı yönetimde İngiltere’de transferin bitmesine iki gün kalması ve İtalya’da da bir hafta kalmasından dolayı bekleme kararı aldı. Yönetim, golcü oyuncunun bu iki ülkeye transferi gerçekleşmediği zaman tekrar bir girişimde bulunacak.

Porto Başkanı, Aboubakar'ın transferiyle ilgili konuştu 

Öte yandan Porto Kulübü Başkanı Porto Başkanı  O Jogo gazetesine Aboubakar konusunda açıklamalarda bulundu. Porto Başkanı, “Şu anda elimizde oyuncularımızı satmamız için bazı teklifler var. Bunların başında da Vincent Aboubakar geliyor. Fakat şu anda onun takımdan ayrılmasını istemediğimiz için herhangi bir indirimde bulunmuyoruz. İstediğimiz rakam belli” sözlerini kullandı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI