Premier Lig ekibi Semih için geliyor

Premier Lig'in güçlü ekiplerinden West Ham United, genç yetenek arayışlarında Beşiktaş'ın genç forveti Semih Kılıçsoy'u radarına aldı.

Beşiktaş'ın Genç Yıldızı Semih Kılıçsoy, Premier Lig Kulübünün Hedefinde

Premier Lig'in güçlü ekiplerinden West Ham United, genç yetenek arayışlarında Beşiktaş'ın genç forveti Semih Kılıçsoy'u radarına aldı.


West Ham'ın Arayışı

West Ham United, ilerleyen dönemlerde Michail Antonio'nun yerine genç bir forvet transfer etmek istiyor. Bu kapsamda Türkiye'den gözde isimlerden biri olan Semih Kılıçsoy, Londra ekibinin transfer listesinin en üst sıralarına yerleşti.


Beşiktaş'ın Değerlendirmesi

Beşiktaş Kulübü, Semih Kılıçsoy için gelecek teklifleri 25-30 milyon euro bandında değerlendirmeyi planlıyor. Ancak genç yetenek için Premier Lig'e transfer olma fırsatının yaklaştığı belirtiliyor.


West Ham'ın Hazırlığı

West Ham United'ın, Beşiktaş'a resmi bir teklif sunmaya hazırlandığı biliniyor. Kulüp, Semih Kılıçsoy'u transfer etmek için gerekli adımları atmaya başladı.


Arsenal ve Tottenham da İlgileniyor

Arsenal ve Tottenham gibi Premier Lig ekiplerinin de Semih Kılıçsoy'a ilgi gösterdiği biliniyor. Ancak genç yetenek için forma şansı yakalamanın en muhtemel olduğu kulübün West Ham United olduğu vurgulanıyor.


Semih Kılıçsoy'un Performansı

18 yaşındaki genç yıldız, bu sezon Beşiktaş formasıyla çıktığı 30 maçta 11 gol 2 asistlik performans sergilemişti.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI